DöNER HOUSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2089 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner House. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 20:58 Prima
14 feb 2024 om 14:47 enige echt goede donorzaak in de buurt
27 jan 2024 om 15:55 Aanrader.. thnx was echt lekker!!
25 jan 2024 om 21:57 Meneer aan de telefoon was echt klantenservice gericht, speciaal extra knoflook en sambalsaus na laten bezorgen
22 jan 2024 om 1:30 The besttt!!!
2 jan 2024 om 10:47 Zeer goed, alles warm en vers! Extra ‘pita’ broodje had ik erbij besteld, was helaas geen ‘pita’ Maar alles was verder dus heerlijk!
28 dec 2023 om 21:43 Alles prima! Eten en bezorging
1 dec 2023 om 7:52 Belachelijk duur voor wat je krijgt! Volgens jaar waarschijnlijk ook los betalen voor tomaat sla en ui. Dit is voor mij de laatste keer, als je 26 euro betaald veracht je een goed gevulde kapsalon. Niet een kapsalon voor de helft gevuld.
20 nov 2023 om 7:49 One of the worse kapsalon in Amsterdam. It was like eating food for dogs. Never again
10 nov 2023 om 20:31 Eten was super Veel salade, veel vlees (Döner platter) Rijk gevulde shoarma Gewoon top
29 okt 2023 om 8:14 Grote kapsalon kip: Weinig saus, praktisch geen sambal, de kaas die ze gebruiken is redelijk smakeloos en de sla die ik kon vinden want veel was het niet was overleden. Snap niet dat mensen dit zo hoog waarderen ik zou hier niet nogmaals bestellen
16 jul 2023 om 20:54 Elke keer weer goed!!